Vd Heijden: "Het winnen van prijzen werkt verslavend"

29 mei 2017, 15:30

Jan-Arie van der Heijden heeft zijn toekomst verbonden aan Feyenoord, waar hij tot medio 2020 gaat bijtekenen. Hij wilde maar wat graag door bij kampioen van Nederland, zo zegt de verdediger op de clubwebsite. "Ik heb het hier heel goed naar mijn zin en voel veel vertrouwen van de club en het legioen. Bovendien smaakt het kampioenschap naar meer."

Van der Heijden kwam in 2015 naar Feyenoord met een doel: prijzen pakken. Dat is de verdediger nu twee keer gelukt. Vorig seizoen werd de KNVB Beker gepakt, dit jaar volgde het landskampioenschap. "Met name afgelopen seizoen was natuurlijk fantastisch", stelt Van der Heijden, die dit seizoen bij absentie van Sven van Beek uitgroeide tot een vaste waarde. "Het winnen van prijzen werkt verslavend, dus ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken. Een grote club als Feyenoord hoort elk jaar om de prijzen te spelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook de komende jaren kan, zeker omdat veel andere jongens ook blijven."

Dankzij de eerste landstitel sinds 1999 maakt Feyenoord zich weer eens op voor Champions League-voetbal. "Ik ga eerst nog even op vakantie om bij te tanken. Uiteraard zal ik topfit terugkomen en ik heb er nu al zin in om weer mooie Europese wedstrijden in De Kuip te spelen. Afgelopen seizoen troffen we met Manchester United en Fenerbahçe al grote clubs, ik ben benieuwd wie we in de Champions League gaan tegenkomen. Een geweldig vooruitzicht", stelt Van der Heijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen