Strootman verlengt tot medio 2022 bij Roma: "Speciaal"

29 mei 2017, 17:49

De toekomst van Kevin Strootman ligt bij AS Roma. De 27-jarige middenvelder heeft maandag zijn contract bij de club uit de Italiaanse hoofdstad verlengd tot de zomer van 2022. Strootman verruilde PSV in de zomer van 2013 voor een bedrag van 16 miljoen euro voor AS Roma.

"Deze contractverlenging is speciaal", reageert Strootman, na het zetten van zijn handtekening, op de officiële website van AS Roma. "Ik wil graag iets winnen met deze club en zal er alles aan doen om daarin te slagen. Iedereen bij AS Roma is tijdens mijn blessureleed altijd achter me blijven staan, ook om die reden ben ik heel blij om hier te blijven."

Strootman speelde dit seizoen 45 officiële wedstrijden voor AS Roma en was daarin goed voor zes doelpunten. In de afgelopen vier jaar speelde de Oranje-international in totaal 86 duels voor de Giallorossi, waarin hij twaalf keer tot scoren kwam. Door knieproblemen was Strootman in zijn Roma-periode lange tijd uit de roulatie, maar inmiddels is hij weer een vaste waarde in het elftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen