Bale nog niet honderd procent fit: "Heb ervan geleerd"

1 juni 2017, 16:21

Real Madrid-coach Zinedine Zidane verwacht komende zaterdag in de Champions League-finale tegen Juventus weer over Gareth Bale te kunnen beschikken, maar naar eigen zeggen is de aanvaller uit Wales nog niet helemaal fit. Bale stond dit seizoen bijna drie maanden aan de kant na een enkeloperatie en in de laatste weken had hij last van klachten aan de kuit.

"Na de operatie had ik iets meer tijd moeten nemen om volledig te herstellen en aan te sterken. Jammer genoeg heb ik dat niet gedaan en dus moet ik ermee leven. Ik heb er in elk geval van geleerd", aldus Bale. "Ik ben nog niet honderd procent fit. Ik heb nog steeds wat last van de enkel. Om toch te kunnen spelen heb ik pijnstillers geslikt. Tijdens de trainingen had ik er ook veel last van."

Bale gaat er niet van uit dat hij negentig minuten kan spelen tegen Juventus. "Als ik echter een basisplek krijg, dan zal ik er staan", vervolgt hij. Tijdens zijn afwezigheid werd Bale vervangen door Isco. "Hij heeft het uitstekend gedaan. Ik accepteer elke beslissing van de trainer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen