1860 München degradeert, supporters misdragen zich

30 mei 2017, 21:06

Het beslissende duel in de strijd om een ticket voor het komende seizoen in de Tweede Bundesliga is dinsdag uit de hand gelopen. Supporters van 1860 München botvierden hun frustraties op hun eigen spelers, door in de slotfase van de return tegen SSV Jahn Regensburg in de play-offs tribunestoeltjes en zelfs een ijzeren staaf naar hen te gooien.

1860 München degradeerde dinsdag uit de Tweede Bundesliga. De voormalige Bundesligaclub speelde afgelopen vrijdag in de heenwedstrijd bij Jahn Regensburg nog met 1-1 gelijk, maar ondanks deze goede uitgangspositie stond het in de return voor 62.000 toeschouwers in de eigen Allianz Arena bij rust al met 0-2 achter.

Na de pauze slaagde 1860 München er niet meer in het tij te teren. Het bleef 0-2, wat acht minuten voor tijd voor een deel van de fans aanleiding was om zich te misdragen. Om die reden werd de partij voor een kwartier stilgelegd. Nadat de rust was teruggekeerd en de wedstrijd weer was hervat, moest 1860 München alsnog haar degradatie incasseren en werd de promotie van Jahn Regensburg een feit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen