Iniesta: "Geen reden om niet te verlengen bij Barça"

31 mei 2017, 10:50

In Spanje is onzekerheid ontstaan over de toekomst van Andrés Iniesta bij FC Barcelona. Dit seizoen kwam de 33-jarige middenvelder, mede door blessureleed, niet verder dan dertien basisplaatsen in La Liga. Zijn contract bij de Spaanse topclub loopt medio 2018 af.

Mocht Iniesta opteren voor een vertrek bij Barcelona, dan sluit hij een transfer naar een andere ploeg in Spanje uit. "Of ik afsluit bij Barça weet ik nog niet, maar ik zal nooit tegen hen spelen", aldus Iniesta bij Onda Cero. "Mijn gevoel laat het niet toe om ooit tegen hen te voetballen. Maar dat zijn slechts gedachten… Ik heb geen reden om niet te verlengen bij Barça. Ik heb nog één jaar contract en daarna zien we wel. Ik zeg niet dat ik niet zal verlengen, maar ik moet de zaken tegen elkaar afwegen."

"Het heeft niets met geld te maken, maar het gaat om het gevoel", vervolgt Iniesta. "Het is altijd mijn doel geweest om hier af te sluiten en er is geen reden om dat plan te veranderen. Ik ben relaxed, ik wil blijven voetballen en prijzen blijven pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen