Verbeek naar Den Bosch, Almere huurt Hammouti weer

31 mei 2017, 14:33

Danny Verbeek keert terug bij FC Den Bosch. De 26-jarige aanvaller heeft woensdag een contract voor drie jaar getekend bij de Brabantse club, waar hij de jeugdopleiding doorliep en in het seizoen 2008/2009 debuteerde in het betaald voetbal. Verbeek komt over van NAC Breda, waarmee hij afgelopen weekend nog promoveerde naar de Eredivisie.

"Mijn terugkeer voelt als thuiskomen", aldus Verbeek op de FC Den Bosch-website. "Ik heb FC Den Bosch altijd op de voet gevolgd, waar ik ook speelde. Ik voel veel vertrouwen en waardering vanuit de club en heb een goed gesprek met coach Wil Boessen gehad. Ik kijk er naar uit om op sportief vlak mijn bijdrage te leveren aan de plannen van de clubleiding en ben er trots op dat ik volgend seizoen weer de Bossche clubkleuren mag vertegenwoordigen."

Hammouti

Ook nieuws vanuit Flevoland: Almere City FC huurt Faris Hammouti komend seizoen opnieuw van Feyenoord. De 20-jarige verdediger annex middenvelder, jeugdinternational van Marokko, speelde het afgelopen half jaar al op huurbasis voor Almere City. Hij begon bij de beloften en maakte daar een dusdanig goede indruk, dat hij in de laatste fase van het seizoen aan de A-selectie werd toegevoegd. Daarvan maakt hij in de komende jaargang permanent deel uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen