Raiola over toekomst Zlatan: "Heel veel aanbiedingen"

31 mei 2017, 16:22

Over de toekomst van Zlatan Ibrahimovic is nog altijd niets bekend. Het contract van de Zweed bij Manchester United loopt nog door tot eind juni en hoewel er al over een verlenging werd gesproken, is niets zeker. Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola heeft de aanvaller in ieder geval over intereresse niets te klagen.

In gesprek met de BBC zegt Raiola dat een besluit nog niet is genomen. "Zlatan heeft veel aanbiedingen van diverse clubs uit verschillende landen, maar er is nog niets beslist." Ook een langer verblijf bij Manchester United is niet uitgesloten. "We zijn in gesprek om te kijken wat ze van hem vinden en hoe ze hem waarderen", aldus de zaakwaarnemer.

Ibrahimovic is momenteel herstellende van een knieblessure en is naar verwachting volgend seizoen weer volledig fit. Of hij de eerste wedstrijd van Manchester United in de Premier League in augustus haalt, moet nog blijken. Volgens Raiola heeft de spits het in ieder geval wel naar zijn zin in Engeland. "Overal waar hij scoort is hij gelukkig en hopelijk is het team dat ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen