Sneijder verlaat Oranje kort voor duel Galatasaray

1 juni 2017, 16:08

Wesley Sneijder vertrekt na het oefenduel met Marokko (1-2 winst) kort bij het Nederlands elftal. Hij vliegt terug naar Turkije voor de laatste competitiewedstrijd van zijn club Galatasaray. De nummer vier van de Turkse Süper Lig speelt dan tegen Konyaspor.

Sneijder wil voor het oefenduel met Ivoorkust weer aansluiten bij de selectie van Nederland. "Ik wil erbij zijn, om het seizoen met mijn club goed af te sluiten. Waarschijnlijk ben ik er zaterdagavond gewoon weer", legt de middenvelder uit aan SBS6 na afloop van de wedstrijd tegen Marokko. Tegen Ivoorkust kan hij recordinternational worden door zijn 130ste duel in Oranje te spelen. "Maar niet alleen daarom wil ik zo snel terug zijn. Als je de kans krijgt om in het Nederlands elftal te spelen, moet je die altijd grijpen."

Sneijder kan op gelijke hoogte komen met recordinternational Edwin van der Sar wanneer hij in De Kuip speeltijd krijgt tegen Ivoorkust. Op 9 juni kan de middenvelder hem in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg voorbij. "Natuurlijk is het fantastisch om dat record te pakken. Maar ik vind het altijd fijn om bij deze groep te zijn", besloot Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen