'PSV betaalde voetbalgoeroe tienduizend euro na titel'

1 juni 2017, 08:59

Er is op deze donderdag een opvallend verhaal verschenen in het Eindhovens Dagblad. PSV zou vorig jaar na het grijpen van het landskampioenschap 10.000 euro (plus btw) hebben overgemaakt naar John Troost, een positiviteitsgoeroe die voor de kampioensontknoping – PSV won met 1-3 bij PEC Zwolle en Ajax verspeelde de titel door een 1-1 bij De Graafschap – een beroep zou hebben gedaan op bijzondere gaven.

De 'voetbalgoeroe' zou de spelers van De Graafschap vanuit de Maranatha-kerk in Eindhoven met zijn gave extra kracht hebben gegeven voor het duel met Ajax, door de ziel van de spelers te verbinden met hun lichaam. Hij zou de energiestromen van De Superboeren geherprogrammeerd hebben en hun bron (lees: God) geactiveerd hebben. Het is een opmerkelijk verhaal, maar een bericht van PSV's teammanager Mart van den Heuvel en een bankafschrift bevestigen het volgens het ED.

PSV zelf bevestigt noch ontkent de gang van zaken tegenover het regionale medium. "Wij communiceren als PSV nooit over deals en experts die bij ons in dienst zijn. Wij bevestigen en ontkennen nooit vragen hierover. Zelfs niet als dit een ander licht op een zaak zou werpen", zo klinkt het vanuit de Eindhovense club.

Het verhaal wordt overigens nog opvallender, aangezien Troost claimt dat hij al twee keer uit het Philips Stadion werd gezet en dat hij kan rekenen op scheve blikken bij de spelers en staf van de Eindhovense topclub. Misschien speelt het mee dat er al jaren een financiële claim van Troost speelt, die dateert van het seizoen met Fred Rutten als coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen