Renard hint naar vertrek: "Besteed tijd niet aan Ziyech"

1 juni 2017, 09:44   Bijgewerkt: 1 juni 2017, 10:09

Hakim Ziyech blijft de gemoederen bezighouden bij de nationale ploeg van Marokko. Naar aanleiding van de roep van de Marokkaanse supporters om de Ajacied tijdens de verloren oefeninterland tegen Nederland, lijkt bondscoach Hervé Renard zelfs naar een vertrek te hinten.

Nadat Renard Ziyech passeerde voor de Afrika Cup, legde de middenvelder onlangs een uitnodiging voor de huidige interlandperiode naast zich neer. Dat schoot de Franse bondscoach al in het verkeerde keelgat.

De Marokkaanse aanhang gooide woensdag tijdens de oefenwedstrijd tussen Marokko – Nederland (1-2) alleen maar meer olie op het vuur. De naam van Ziyech werd meerdere malen gescandeerd. Ook dat kan Renard moeilijk verkroppen, bleek na afloop.

In zijn uitspraken lijkt de oefenmeester zelfs een vertrek te overwegen. "Het zou goed zijn als het publiek zich achter ons schaart", reageert Renard tegenover Marokkaanse media. "Ik ga mijn tijd niet besteden aan de roep om Ziyech. Op het moment dat hij terug zou komen, zou ik misschien wel vertrekken."

Lees ook: Marokkaanse fans roepen om Ziyech; onbegrip bij spelers

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen