Groningen contracteert Begois als stand-in van Padt

1 juni 2017, 12:11

Kevin Begois zet zijn carrière voort bij FC Groningen. De 35-jarige doelman heeft een contract voor één jaar getekend bij de Trots van het Noorden. De verbintenis van de Belg beschikt over een optie voor een extra seizoen. Hij komt transfervrij over van PEC Zwolle.

Begois wordt bij Groningen tweede doelman achter Sergio Padt. "Na het vertrek van Stefan van der Lei en Peter van der Vlag hadden wij behoefte aan minimaal één nieuwe keeper", legt manager technische zaken Peter Jeltema uit op de website van Groningen. "Met Kevin Begois hebben wij een doelman weten binnen te halen met een enorme schat aan ervaring en dat vonden wij belangrijk in de samenstelling van de selectie richting het nieuwe seizoen."

De nieuwe Groningen-doelman keepte eerder ook voor KV Mechelen, Roda JC, VVV-Venlo, Helmond Sport en FC Den Bosch. Bij Groningen hoopt Begois zijn carrière in ieder geval met een jaar te verlengen. "Er is mij een duidelijk beeld geschetst. Ik kom als tweede doelman", zegt Begois. "Maar wel met het idee om de juiste impulsen te geven, mijn ervaring mee te brengen en een ondersteunende rol te hebben."

Begois vervolgt: "Ik ga keihard aan de bak en laten zien wat ik waard ben. Het is niet zo dat ik hier op mijn kont moet komen zitten. De bedoeling is dat we beiden naar een hoger niveau gaan en dat ik er klaar voor ben als er een beroep op mij wordt gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen