Overmars maakt duidelijk: "Dolberg is onze eerste spits"

1 juni 2017, 14:11

Marc Overmars vindt het geweldig dat hij erin geslaagd om Klaas-Jan Huntelaar terug naar Ajax te halen. De directeur voetbalzaken van de Amsterdamse grootmacht probeerde de Achterhoeker lange tijd te verleiden tot een terugkeer en moest lang wachten, maar het geduld heeft zich dus uitbetaald. Duidelijk is wel dat Kasper Dolberg de nummer één spits blijft in de Johan Cruijff ArenA.

"Ik ben blij dat Klaas Jan voor Ajax kiest, want wij hebben al meerdere jaren interesse in hem", geeft Overmars in via het officiële clubmedium van Ajax. "Bertrand Traoré keert terug naar Chelsea en onze selectie heeft ook voor komend seizoen twee goede spitsen nodig. We halen met Klaas Jan een ervaren speler in huis die de club goed kent. Hij is fit en heeft veel zin om succesvol te zijn bij Ajax, maar hij weet wat hem te wachten staat. Kasper Dolberg is onze eerste spits. Maar ik weet zeker dat Klaas Jan een belangrijke rol voor Ajax gaat vervullen, zowel binnen als buiten het veld."

Huntelaar speelde tussen januari 2006 en de zomer van 2008 al 136 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin de oud-speler van PSV, De Graafschap, AGOVV, sc Heerenveen, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 105 keer wist te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen