Robben sprak met Advocaat: "Gezegd wat ik overal van vind"

2 juni 2017, 08:16

Voor Arjen Robben staat niets in de weg om samen te werken met bondscoach Dick Advocaat. Na het vertrek van Danny Blind sprak de KNVB in München met Robben over een opvolger. De naam van de Kleine Generaal viel toen niet. Ook waren veel internationals ontstemd nadat Advocaat ineens vertrok als assistent van Blind en aan de slag ging bij Fenerbahçe.

"Het heeft geen zin daarover nu nog te praten", zegt Robben tegen De Telegraaf. "Evenmin over wat na het ontslag van Blind allemaal is voorgevallen bij de KNVB. Ik heb daar wel een mening over, maar die hou ik voor mezelf." Robben vervolgt: "Als aanvoerder moet ik het elftal en de spelersgroep beschermen en als ik nu alles weer oprakel gaat dat een eigen leven leiden met het gevaar dat iedereen weer over elkaar heen valt ."

De captain had al wel een telefonisch gesprek met Advocaat, die zich dinsdag samen met zijn assistent Ruud Gullit bij het Nederlands elftal meldt. "Dat was meer een algemeen gesprek over wat organisatorische zaken en andere aangelegenheden. Natuurlijk heb ik gezegd wat ik overal van vind. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Maar inhoudelijk hou ik dat voor mezelf want het was een vertrouwelijk gesprek met de bondscoach."

Oranje speelt komende vrijdag (9 juni) de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen