Geurts ziet Lyon vanaf PSG-bank CL voor vrouwen winnen

2 juni 2017, 08:15

Olympique Lyon heeft de vrouwelijke equivalent van de Champions League donderdagavond op haar naam geschreven. De damesploeg van de club uit Zuid-Frankrijk wist na strafschoppen af te rekenen met Paris Saint-Germain, waar Loes Geurts onder contract staat.

Geurts hield in Cardiff, waar komende zaterdag ook de manneneditie van de Champions League beslist wordt, de reservebank warm bij de ploeg uit Parijs. Ondanks de nodige kansen wist zowel Lyon als PSG niet tot scoren te komen, waardoor een penaltyreeks uitsluitsel moest geven. Deze won Lyon met 7-6. Lyon-keepster Sarah Bouhaddi maakte de winnende strafschop, doelvrouw Katarzyna Kiedrzynek werd de schlemiel aan de zijde van PSG.

Even mocht Geurts hopen dat ze binnen de lijnen zou komen, maar Kiedrzynek kon na een blessurebehandeling verder spelen in de finale. Geurts meldt zich komende week bij de Oranje-vrouwen, die zich klaarstomen voor het EK van komende zomer in eigen land, die op 16 juli begint. Nederland zit in een poule met België, Noorwegen en Denemarken.

Het is de vierde keer dat Lyon de Champions League voor vrouwen heeft gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen