Groenendijk blijft en tekent voor twee jaar bij ADO

3 juni 2017, 12:09

Het huwelijk tussen Alfons Groenendijk en ADO Den Haag houdt voorlopig stand. De trainer hield de club afgelopen seizoen als interim-coach in de Eredivisie en heeft nu besloten om langer bij de club te blijven. ADO maakt zaterdag melding van het feit dat Groenendijk voor twee seizoenen heeft getekend.

Groenendijk streek in februari van dit jaar neer in Den Haag en loodste de club uit een benarde positie naar de elfde plaats. Dat succes proeft dus naar meer voor de oefenmeester. "Ik ben blij dat we met elkaar door gaan. Ik werk hier sinds februari met heel veel plezier en wilde daarom graag verder bij ADO Den Haag. Het is een fantastische club met veel potentie. De komende twee seizoenen willen we de basis, die afgelopen maanden is gelegd, verder uitbouwen. Ik ben trots dat ik nog twee jaar trainer mag blijven van deze mooie club", vertelt hij op de clubwebsite.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As vindt het logisch dat Groenendijk blijft. "Het zal geen verbazing wekken dat we graag met Fons verder wilden. Hij en zijn staf hebben afgelopen seizoen een geweldige prestatie in korte tijd neergezet. Fons is iemand die echt bij ADO Den Haag past met de passie die hij dagelijks in zijn werk legt. Met het doorgaan van Fons geven we een hoop duidelijkheid richting eventuele versterkingen van de spelersgroep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen