Ajax volgt verdediger: "Kwamen voor hem naar Brazilië"

4 juni 2017, 14:35

Ajax bekijkt uitgebreid de verrichtingen van Junior Tavares. De 20-jarige verdediger speelt momenteel bij São Paulo in zijn thuisland Brazilië. De zaakwaarnemer van het talent laat weten dat een afvaardiging van de Amsterdammers al een aantal keer bij wedstrijden aanwezig was.

Tegenover Esporte bevestigt zaakwaarnemer Fabiano Carpegiani de interesse van Ajax. "Een aantal mensen van Ajax kwam al naar Brazilië. Ze kwamen speciaal voor Junior. De wedstrijden van São Paulo tegen Avai en Palmeiras hebben ze gezien. Daar hebben ze een goed beeld van hem kunnen krijgen", vertelt hij. De club won beide wedstrijden met 2-0 en Tavares speelde in beide wedstrijden negentig minuten mee.

Het is echter nog maar de vraag of São Paulo wel mee wil werken aan een transfer van de jonge verdediger. Hij speelt namelijk nog geen jaar voor de club. Ajax is bezig met het uitbreiden van het scoutingsnetwerk richting Zuid-Amerika. Dat leverde eerder al de transfers van de Colombianen Davinson Sanchez en Mateo Cassierra op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen