Bale blijft bij Real Madrid: "Familie en ik zijn gelukkig"

5 juni 2017, 08:11

De toekomst van Gareth Bale ligt bij Real Madrid. Ondanks allerlei geruchten over een vertrek, zegt de Welshman gelukkig te zijn bij de winnaar van de Champions League. De aanvaller heeft bij de Koninklijke een contract tot medio 2022, en is niet van plan eerder te vertrekken.

"We winnen prijzen en mijn familie en ik zijn gelukkig. Ik heb bij Madrid een contract voor meerdere jaren getekend. Dus, we zetten door waar we hier mee bezig zijn", zegt Bale tegen de BBC.

Real won zaterdag de Champions League, ten koste van Juventus. "Dat is de reden waarom ik naar Real Madrid gekomen ben. Ik wil prijzen winnen. We genieten hiervan, en gaan hiermee verder. Drie keer de Champions League winnen in vier seizoenen is niet slecht."

Persoonlijk kende Bale een minder jaar, omdat hij kwakkelde met zijn enkel. Daarom kon hij in de finale ook niet in de basis starten. Bale speelde als invaller een klein kwartier mee. "Het is met mijn enkel een lastig seizoen geweest. Ik kwam te vroeg terug van mijn operatie. Ik heb alles gedaan om fit te zijn voor deze wedstrijd. Nu ga ik vakantie vieren, uitrusten en kom ik volgend seizoen sterker terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen