Gosens verlaat Heracles: "Nog nooit zoveel vrienden gemaakt"

5 juni 2017, 14:22

Behalve een toptransfer naar de Serie A, houdt Robin Gosens ook veel vriendschappen over aan zijn Heracles Almelo-periode. Na twee jaar Heracles zet de 22-jarige Duitser zijn carrière voort bij het Italiaanse Atalanta. Zijn transfer werd vorige week officieel beklonken.

"Nog nooit heb ik bij een club gespeeld waar ik zo veel vrienden heb gemaakt", zegt Gosens op de website van Heracles. "Vaak bouw je met maar een of twee spelers een vriendschap op, hier was dat heel anders. Ook met het personeel heb ik een hele sterke band opgebouwd. Dat is ook wat ik het meeste ga missen: de mensen binnen de club met wie ik altijd een goede relatie heb gehad. Niet alleen de spelers, het personeel, maar zeker ook de supporters. Ik ga iedereen missen. Dat zeg ik vanuit mijn hart."

Gosens vindt het bereiken van Europees voetbal het hoogtepunt in zijn tijd bij Heracles. Een jaar geleden won de club de play-offs voor de Europa League. "Wat er toen gebeurde was niet normaal. Supporters en mensen binnen de club waren zo enthousiast. Ik ben blij dat ik daar deel van heb mogen uitmaken. Het zal voor mij een levenslange herinnering blijven waar ik met trots op terugkijk."

Lees ook: Heraclied Gosens naar Serie A: "Ongelofelijke transfer"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen