'Jordi Cruijff krijgt aanbod van Barça-preses Bertomeu'

5 juni 2017, 17:21

In 1973 kwam Johan Cruijff als 'verlosser' naar FC Barcelona. Mogelijk gaat de zoon van de vorig jaar overleden voetballegende 44 jaar later weer aan de slag bij de Catalaanse grootmacht. Meerdere Spaanse media weten te melden dat voorzitter Josep Maria Bartomeu de functie van technisch directeur heeft aangeboden aan Jordi Cruijff.

Jordi Cruijff is momenteel werkzaam als technisch directeur van Maccabi Tel Aviv, maar heeft volgens onder meer het Spaanse AS en Cadena Ser en het Catalaanse Sport een voorstel gekregen om sportief directeur van Barcelona te worden. Cruijff beraadt zich deze dagen over de aanbieding. De komst van de 43-jarige zoon van Johan Cruijff zou niet ten koste hoeven gaan van de huidige technische directeur Robert Fernández.

AS meldt dat Jordi Cruijff ook een aanbieding van Ajax heeft gehad. De zoon van de legendarische nummer veertien speelde in het verleden twee seizoenen in het eerste van Barça, tussen 1994 en 1996. Toen zijn vader vertrok, ging hij zelf ook weg. Na het overlijden van Johan Cruijff kwam de Catalaanse topclub met meerdere fraaie eerbetonen, waardoor de relatie tussen Barça en de familie Cruijff weer groter werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen