'Pepe is rond met PSG, dat ook naar Aubameyang hengelt'

5 juni 2017, 16:18

Pepe komt komend seizoen uit voor Paris Saint-Germain, zo melden Marca en diverse andere Spaanse media. De zaakwaarnemer van de verdediger zou afgelopen weekend met de Franse club in Cardiff overeen zijn gekomen tot een contract voor twee seizoenen.

Daardoor zou de 34-jarige Portugees Real Madrid - waar zijn contract afloopt - na tien seizoenen verlaten. Dit seizoen werd hij voorbij gestreefd in het centrum door een paar opkomende spelers, al speelde blessures hierbij ook een grote rol. Zo staat hij nu al twee maanden aan de kant wegens gebroken ribben. Hierdoor kwam hij in totaal tot slechts achttien officiële optredens. 

Volgens Yahoo France is daarmee de koopwoede van de Parijzenaars nog niet gestild, want ze zouden ook dicht bij het aantrekken van Pierre-Emerick Aubameyang. De spits van Borussia Dortmund is in tegenstelling tot Pepe alles behalve gratis op te halen, er wordt gesproken over een bedrag van zeventig miljoen euro. Hij zou daardoor de duurste aankoop uit de geschiedenis van de Ligue 1 worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen