Babel baalt van Oranje na zijn 'beste seizoen ooit'

7 juni 2017, 07:44

Dat Ryan Babel onlangs niet opgeroepen is voor het Nederlands elftal en zelfs niet eens in de voorselectie zat, heeft de dertigjarige aanvaller pijn gedaan. De aanvaller van Besiktas spreekt over zijn beste seizoen ooit.

"Het was een bewogen jaar, waarin ik van Al-Ain bij Deportivo La Coruna terechtkwam. Na een half seizoen legde Besiktas me vast en had ik met acht treffers een groot aandeel in het kampioenschap", legt hij uit aan De Telegraaf. "Voeg dat bij mijn vijf doelpunten voor Depor en het is duidelijk dat het qua statistieken veruit mijn beste seizoen ooit is.

Een oproep voor Oranje was in zijn ogen dan ook niet vreemd geweest. "Helaas bleef het erbij dat ik volgens veel Turkse en Nederlandse media en fans vanwege mijn prestaties een kans zou moeten krijgen", zegt Babel. "Ikzelf zeg niet dat ik erbij had moeten zitten, maar denk wel dat in elk geval een voorselectie niet onverdiend was geweest. De bondscoach had een positief signaal kunnen geven aan een speler die goed bezig was. Nu wordt vooral de boodschap afgegeven dat de prestaties er bij je club eigenlijk niet toedoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen