Daniels eerste versterking Cambuur, Mauk wil weg bij NEC

7 juni 2017, 14:19

SC Cambuur heeft met Alvin Daniels de eerste zomeraankoop binnengehaald. Dat meldt de club via de officiële website. De vleugelaanvaller komt over van FC Dordrecht en tekent een contract voor twee seizoenen in Leeuwarden. 

Daniels speelde twee jaar voor Dordrecht en wist afgelopen seizoen tien keer te scoren in 35 duels. De 23-jarige aanvaller speelde in de jeugdopleiding van Ajax en later bij de jeugd van FC Twente. Technisch directeur Gerald van den Belt is blij met de aankoop. "Alvin heeft zich afgelopen seizoen in een team dat een moeizaam jaar had prima staande gehouden. Dat zegt iets over zijn mentaliteit en zeker ook zijn kwaliteit. Hij heeft ontzettend veel snelheid, een goede actie en scoort ook nog eens makkelijk."

Mauk

Bij NEC dreigt een leegloop te ontstaan na de degradatie naar de Jupiler League. In het bestuur stapten al diverse mensen op en dinsdag vertrok Julian von Haacke uit Nijmegen. Stefan Mauk twijfelt eveneens openlijk over een langer verblijf bij NEC. "Ik denk niet dat het goed voor me is om op het tweede niveau te spelen. Ik moet nu alle opties bekijken. Ik wil in ieder geval op een goed niveau spelen", zegt de Australiër tegen magazine FourFourTwo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen