België fit voor duel met Estland: "Maar verwacht geen 8-1"

7 juni 2017, 14:45

Voor België staat net als voor Nederland vrijdag een WK-kwalificatieduel op het programma. Behalve de geblesseerde Eden Hazard kan bondscoach Roberto Martinez over een fitte selectie beschikken. Divock Origi is hersteld van een kuitblessure en de Spanjaard zag ook Axel Witsel en Laurent Ciman aansluiten.

België won maandag de oefenwedstrijd tegen Tsjechië met 2-1. Vrijdag wacht voor de nummer één van kwalificatiegroep H Estland. Martinez begon tegen de Tsjechen met een 3-5-2-formatie, maar weet nog niet wat de opstelling tegen Estland gaat worden. "Ik zie drie opties. Donderdag hak ik na de laatste training de knoop door. Ik wil eerst zien hoe de spelers hersteld zijn", zegt hij woensdag na de oefensessie tegenover de verzamelde Belgische media. Wel lijkt het zeker dat de inmiddels aangesloten Witsel de plaats in zal nemen van Youri Tielemans.

Hoewel Estland met vier punten de nummer vijf is in groep H, denkt Martinez niet dat er een walk-over verwacht moet worden. Hij waakt voor onderschatting. "De groep is gefocust, iedereen weet dat het belangrijk is. Organisatorisch staat Estland sterk en ze spelen altijd met de intentie om te winnen. Verwacht dus zeker geen 8-1", aldus de bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen