'Keizer topkandidaat bij Ajax als opvolger van Bosz'

7 juni 2017, 20:42

Marcel Keizer staat op pole-position om Peter Bosz op te volgen bij Ajax. De Amsterdammers willen spijkers met koppen slaan en voor het weekend een nieuwe hoofdtrainer aanstellen. Momenteel is Keizer trainer van Jong Ajax. Een andere belangrijke kandidaat is Jaap Stam. Door Roger Schmidt en Erik ten Hag lijkt Ajax een streep te zetten.

Binnen de Ajax-geledingen geniet Keizer de voorkeur, meldt Voetbal International . Opvallend is dat directeur spelersbeleid Marc Overmars een voorkeur zou hebben voor Stam en diens assistent Andries Ulderink. Het duo zwaaide vóór Keizer de scepter bij Jong Ajax. Overmars kan zich ook vinden in de keuze voor Keizer.

Schmidt en Ten Hag lijken niet langer in beeld. De clubleiding vindt hun speelstijl niet voldoende bij Ajax passen. Juist Keizer liet de Amsterdamse beloften aantrekkelijk voetballen. Onder zijn hoede werd het beloftenteam tweede in de Jupiler League. Met hem wil Ajax de lijn van Bosz doorzetten. Bijkomend voordeel is dat Keizer veel spelers persoonlijk kent en een goede relatie heeft met assistenten Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman.

Lees ook: Tien kandidaten om Peter Bosz op te volgen bij Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen