Utrecht contracteert zes spelers voor beloftenploeg

7 juni 2017, 20:46

FC Utrecht heeft een vat aan spelers voor de beloftenploeg opengetrokken. De Domstedelingen, sowieso al erg slagvaardig op de transfermarkt, contracteerden maar liefst zes spelers. Het gaat om Robin Zwartjens (Feyenoord), Bart Sinteur (Feyenoord), Jeredy Hilterman (Willem II), Conner Blötte (Ajax), Gino Demon (NAC Breda) en Redouan el Yaakoubi (hoofdklasser De Meern).

"We hebben het eerste seizoen in de Jupiler League goed doorstaan", zegt Erik ten Hag (foto), naast hoofdtrainer ook technisch manager, op de website van Utrecht. "Komend seizoen willen wij de lat hoger leggen. Wij denken dat deze spelers goede toevoegingen zijn op ons huidige kader en dat zij een goede bijdrage gaan leveren om de gestelde doelen te bereiken."

De versterkingen zijn gehaald voor met name de defensie. Zwartjens is verdediger, en ligt voor twee seizoenen vast. Rechtsback Sinteur tekende voor een jaar. Met Hilterman heeft Utrecht voor de komende twee jaar een spits voor de beloftenploeg. Blöte kan op beide backposities uit de voeten. De verdediger tekende voor een seizoen. Demon en El Yaakoubi zijn eveneens verdedigers en tekenden ook voor een jaar.

Eerder trok Utrecht Cyriel Dessers, Simon Makienok en Sander van de Streek al aan als aanwinsten voor de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen