Utrecht slaat wéér toe en wil David tot wasdom laten komen

8 juni 2017, 15:11

FC Utrecht blijft ontzettend actief op de transfermarkt. Na het aantrekken van Cyriel Dessers, Simon Makienok, Sander van de Streek en Bilal Ould-Chikh en het vastleggen van zes spelers voor het beloftenelftal hebben de Domstedelingen weer een speler welkom geheten. Chris David heeft zich verbonden aan de winnaar van de play-offs om een Europees ticket.

David komt over van Go Ahead Eagles, waar hij het afgelopen seizoen - niet voor de eerste keer in zijn carrière - geplaagd werd door een flinke knieblessure. De middenvelder is echter uitgebreid medisch gekeurd door Utrecht, dat David voor één seizoen vastgelegd heeft, met een optie voor nog een jaar.

De nieuwe aanwinst van Utrecht kwam in het verleden, voor zijn Eagles-periode, uit voor Fulham FC en FC Twente. De voormaligjeugdinternational werkte tijdens zijn periode bij Twente al samen met coach Erik ten Hag. "Ik ken David goed uit mijn Twente-periode en hij heeft onmiskenbaar talent", zegt Ten Hag op de Utrecht-website. "Door een onfortuinlijke samenloop van omstandigheden is zijn loopbaan nog niet tot wasdom gekomen. FC Utrecht speelt graag een rol om hem terug te brengen op niveau, waarvan wij geloven dat hij daar kan acteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen