Kluivert Talent van de Toekomst: "Ben op de goede weg"

8 juni 2017, 18:59

Justin Kluivert is bij Ajax verkozen tot Talent van het Jaar, de prijs die de Amsterdamse club elk jaar uitreikt aan het grootste talent van De Toekomst. De achttienjarige aanvaller maakte dit seizoen definitief de overstap naar het eerste elftal.

Kluivert is daarmee de opvolger van Matthijs de Ligt, die de prijs afgelopen seizoen in ontvangst nam. Ook spelers als Wesley Sneijder, Daley Blind en Christian Eriksen werden eerder al gekozen tot Talent van de Toekomst. "Ik ben er heel blij mee, het is een waardering voor dit seizoen. Geweldig als je al die namen hoort en dat je in dat rijtje komt, dat betekent dat ik op de goede weg ben. Ik ben van plan deze stijgende lijn vol te houden", zegt de vleugelaanvaller op de website van Ajax.

Het doel voor komend seizoen is duidelijk: een basisplaats veroveren. "Ik kijk terug op een persoonlijk goed jaar. Aan het begin van dit seizoen had ik nooit kunnen verwachten dat ik in de finale van de UEFA Europa League zou staan. Het doet me goed om zoveel complimenten te krijgen, daar krijg je zelfvertrouwen van en ga je met meer lef spelen, dat is alleen maar goed", besloot Kluivert.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen