Lewandowski held van Polen: "Blijf mezelf verbeteren"

11 juni 2017, 00:05

Robert Lewandowski zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat Polen een 3-1 overwinning boekte in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Roemenië. De spits van Bayern München maakte alle drie de doelpunten, waarvan twee vanaf de stip.

Ondanks de 3-1 zege was Lewandowksi niet geheel tevreden over het spel van Polen. "De eerste helft speelden we best aardig. Roemenië stond heel verdedigend opgesteld, maar daar wisten we doorheen te voetballen. In de tweede helft haalden we de overwinning binnen, maar het einde was ontzettend zwak van onze kant. Misschien omdat het het einde van het seizoen is", zocht hij een verklaring in gesprek met Polsat Sport.

Lewandowski staat eigenlijk altijd garant voor vele doelpunten in een kwalificatiereeks voor Polen en kreeg dan ook de vraag hoe hij het elke keer voor elkaar krijgt. "Ik blijf mezelf continu uitdagen en verbeteren op alle vlakken. Daar werk ik hard aan. Maar dit is een overwinning van het hele team", besloot de spits, die nu op 46 doelpunten voor Polen staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen