De Boer oppert Kluivert als Ajax-trainer: "Gun het hem"

12 juni 2017, 06:58

Patrick Kluivert zit zonder werk sinds afgelopen week bekend werd dat hij niet langer technisch directeur bij Paris Saint-Germain is. Wat zijn volgende uitdaging wordt, is nog niet bekend. Volgens Ronald de Boer zou Kluivert echter ook geschikt zijn als opvolger van Peter Bosz bij Ajax.

Kluivert liet onlangs zelf nog weten trainersambities te hebben. "Dat kan natuurlijk ook. Hij is een beginnende trainer, maar ik heb hem nog nooit zien werken. Hij is wel assistent-trainer van FC Twente geweest. Ik gun het hem van harte. Als Ajax hem kiest, steun ik hem volledig. Een combi Kluivert-Keizer zou ook kunnen. Het is aan het technisch hart", oppert De Boer in gesprek met De Telegraaf.

Ook een keuze voor Marcel Keizer zou De Boer toejuichen. "Daar hoor ik veel goede verhalen over. Als je weet wat je in huis hebt, waarom moet je je dan laten leiden door andere mensen? Ik heb het afgelopen seizoen genoten van Jong Ajax en heb mensen gesproken die dicht bij Keizer stonden. Die zijn enthousiast over hem", aldus de analist.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen