Ramos tevreden: "We zijn weer een stap dichter bij het WK"

11 juni 2017, 23:44   Bijgewerkt: 13 juni 2017, 09:08

Spanje speelde tegen Macedonië niet groots en won slechts met 1-2 in de WK-kwalificatie. Desondanks blijft het land ook na zondag koploper in groep G. In puntenaantal staat Italië gelijk, maar het doelsaldo van de Spanjaarden is een stuk beter. Sergio Ramos stelde dan ook dat het WK weer een stapje dichterbij is.

Waar veel mensen misschien een grote zege van Spanje hadden verwacht op bezoek bij Macedonië, was dat gevoel bij de groep van Julen Lopetegui niet aanwezig. "Het doel was om drie punten te pakken in een lastige wedstrijd. We wisten dat het absoluut niet makkelijk ging worden", zegt Ramos na afloop tegenover de verzamelde Spaanse media. 

Volgens Ramos zal de strijd om de eerste plaats in groep G beslist gaan worden in de rechtstreekse confrontatie tussen Spanje en Italië. Dat duel staat op 2 september op het programma. "Het zal een heel lastige wedstrijd gaan worden. Italië heeft een fantastische ploeg. Maar we zijn blij met deze overwinning en dit brengt ons weer een stap dichter bij deelname aan het WK."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen