Talentvolle Vallejo krijgt kans bij Real na vertrek Pepe

12 juni 2017, 19:51

Het aanstaande vertrek van Pepe bij Real Madrid heeft een deur geopend voor Jesús Vallejo. De twintigjarige Spanjaard werd gedurende het afgelopen seizoen op huurbasis bij Eintracht Frankfurt gestald, maar mag zich met ingang van het nieuwe jaar laten zien in de Spaanse hoofdstad.

?De verdediger werd in 2015 door Real overgenomen van Real Zaragoza, waarvoor hij nog wel een jaar op huurbasis bleef spelen. Afgelopen seizoen liet De Koninklijke de jeugdinternational rijpen bij Eintracht Frankfurt en ook dat ging hem prima af. Real heeft nu besloten hem met ingang van het nieuwe voetbaljaar te laten aansluiten bij de eerste selectie. Daar kan hij mogelijk profiteren van het vertrek van Pepe.

Bij Eintracht blijft een dubbel gevoel hangen door het vertrek van de centrumverdediger. "Dit bericht brengt ons een lach en een traan", zegt directeur Fredi Bobic op de clubwebsite. "We hadden hem graag nog een jaar gehouden, maar zijn ook trots dat hij bij het grote Real Madrid aan de bak mag. Wij wensen hem het allerbeste."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen