Vierde keeper van Feyenoord tekent eerste profcontract

13 juni 2017, 15:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een mooi moment voor Ramón ten Hove. De 19-jarige goalie van Feyenoord heeft op deze dinsdag zijn krabbel mogen zetten onder zijn eerste contract als profvoetballer. Het keeperstalent heeft voor twee jaar getekend bij de club uit Rotterdam-Zuid.

Nog mooier voor Ten Hove is misschien wel dat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen overgeheveld wordt naar de eerste selectie, nadat hij afgelopen seizoen al een aantal keren meetrainde en bij de selectie zat bij de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De doelman zit sinds 2011 bij Feyenoord, dat hem destijds overnam van Excelsior.

"Ramon is niet alleen een groot talent, maar ook een goede persoonlijkheid", vertelt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord over de jongeling. "Hij wordt elk jaar beter als keeper, omdat hij ontzettend gefocust is. Komend seizoen kan hij als onderdeel van de eerste selectie ontzettend veel leren van keeperstrainer Khalid Benlahsen en van de andere drie keepers Brad Jones, Kenneth Vermeer en Justin Bijlow."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen