Onana moet vier keer vissen, ook slechte generale Chili

13 juni 2017, 23:26   Bijgewerkt: 14 juni 2017, 11:25

Andre Onana is dinsdag met Kameroen hard onderuit gegaan in de oefeninterland tegen Colombia. Ook Chili beleefde een slechte generale voor het toernooi om de Confederations Cup. Zuid-Korea slikte in de WK-kwalificatie een bittere pil tegen Qatar.

Kameroen - Colombia 0-4

Onana moest vier keer vissen in de oefenwedstrijd die in het Spaanse Getafe werd gespeeld. Colombia, waar Ajacied Davinson Sánchez de hele wedstrijd op de bank bleef, scoorde via James Rodríguez en Yerry Mina. Na rust verdubbelden wederom Mina en Jose Izquierdo de score. Ndip Tambe kreeg bij Kameroen vlak na rust een rode kaart. Zondag speelt de ploeg van bondscoach Hugo Broos om de Confederations Cup het eerste pouleduel met Chili.

Roemenië - Chili 3-2

Maar ook Chili reist niet met een heerlijk gevoel naar Rusland. Chili verloor teleurstellend met 3-2 van Roemenië. In Cluj gaven de Zuid-Amerikanen onder toeziend oog van scheidsrechter Bas Nijhuis een 2-0 voorsprong weg. Na de rappe goals van Eduardo Vargas en Leonardo Valencia leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar na de aansluitingstreffer van Bodgan Stancu en de rode kaart van Gary Medel ging het mis. Roemenië profiteerde van het voordeel. Nicolae Stancu en Alexandru Baluta zorgden voor een Roemeense oefenzege.

Qatar - Zuid-Korea 3-2

Qatar en Zuid-Korea troffen elkaar in de WK-kwalificatiecampagne. Qatar won verrassend van de Aziaten (3-2), die bij een overwinning bijna een ticket naar Rusland hadden kunnen boeken. Zuid-Korea heeft alles nog in eigen hand, maar in de laatste twee wedstrijden komt de druk er nu wel echt op. Oezbekistan ademt Zuid-Korea in de nek. Voor Qatar was de zege niet meer dan prestige.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen