PSV gunt Moreno kans; nog veel activiteit verwacht

14 juni 2017, 08:39

Het vertrek van Héctor Moreno naar AS Roma lijkt het startschot te zijn geweest van een drukke transferzomer van PSV. De Mexicaanse verdediger, die voor ongeveer 6 miljoen euro naar de Italiaanse hoofdstad verkast, zal niet de laatste speler zijn die uit Eindhoven weggaat.

PSV moet rekening houden met een vertrek van Andrés Guardado, Jetro Willems, Marco van Ginkel en Santiago Arias en ondertussen staan ook Jeroen Zoet en Davy Pröpper in de belangstelling van buitenlandse clubs. Zoet is in beeld bij Napoli, Pröpper was al eens een belangrijke kandidaat bij Zenit St. Petersburg. Ondertussen lijken de verhuurde Adam Maher en Marcel Ritzmaier niet terug te komen, maar stelt het Eindhovens Dagblad op basis van teksten van technisch manager Marcel Brands dat de aan Excelsior uitgeleende Jordy de Wijs wel zijn kans zal krijgen. De Telegraaf meldt op haar beurt dat PSV ruim 10 miljoen euro budget heeft om te investeren in aanwinsten.

Dat Moreno wegging voor 6 miljoen euro, daar kan PSV wel mee leven. "Héctor is destijds voor 3,5 miljoen euro naar ons gekomen", zegt Brands in De Telegraaf. "Hij wordt bijna dertig en is naar PSV gekomen voor Champions League-voetbal. Met destijds ook de afspraak, dat als er zich nog een heel mooie kans voor hem zou voordoen, wij hem niet ten koste van alles zouden blokkeren. Aan die afspraak heeft PSV zich gehouden. Daarom komen dit soort spelers ook naar PSV", besluit de technisch manager van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen