Van As blijft manager voetbalzaken bij ADO Den Haag

14 juni 2017, 19:54

Jeffrey van As blijft ook de komende seizoenen werkzaam als manager voetbalzaken van ADO Den Haag. Dat meldt de club woensdagavond via de officiële website. Hij verlengt zijn contract bij de club met drie jaar. Van As werkte sinds februari bij ADO.

ADO is tevreden over hoe de samenwerking verlopen is en biedt Van As daarom een meerjarig contract aan. "Ik wilde graag bij ADO blijven. Ik heb het hier naar mijn zin en het is een functie die mij past bij een club die ik goed ken. Dat er nu duidelijkheid is over mijn positie en die van Fons Groenendijk geeft een goed gevoel. We zijn bezig om stappen te maken", aldus de manager voetbalzaken op de clubwebsite. Als speler was Van As tussen 2002 en 2004 actief in Den Haag.

Volgens algemeen directeur Mattijs Manders was er nooit twijfel over het aanblijven van Van As. Het is altijd de intentie geweest om met Jeffrey door te gaan. We zijn zeer tevreden met zijn functioneren bij de club en hebben voor zijn aantreden al de noodzaak ingezien van een echte voetbalman binnen het management. Eigenlijk gingen we er beiden al langer van uit dat we er snel uit zouden zijn met elkaar, want het bevalt ons goed", laat hij weten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen