PSG wil Mbappé verleiden: "Hij moet naar Parijs komen"

15 juni 2017, 12:57

Unai Emery is zeer gecharmeerd van Kylian Mbappé en steekt dat niet onder stoelen en banken. De trainer van PSG hoopt dat het achttienjarige talent AS Monaco wil verlaten om in de Franse hoofdstad te gaan spelen. "Wat is er mooier dan je eigen stad vertegenwoordigen."

Tijdens een persconferentie liet Emery weten dat hij hoopt op een transfer van Mbappé naar Parijs. "Als we het hier in Spanje over hem hebben, gaat het over Real Madrid of FC Barcelona. Maar ik zit bij Paris Saint-Germain en zeg: wat is mooier dan voor een Frans team spelen? Met alle respect voor Monaco, maar Kylian moet naar Parijs komen. Zijn familie woont daar en hij speelde er in de jeugd. Wat kan er mooier zijn dan je eigen stad vertegenwoordigen?"

Ook Emery heeft de vele geruchten rondom Mbappé gehoord. "Ik weet niet of het waar is dat Real Madrid hem wil vastleggen, of dat Barcelona, Tottenham of Arsenal interesse hebben. Maar als hij AS Monaco wil verlaten, wil ik hem één ding zeggen. Wat is er beter voor hem, voor Frankrijk en PSG dan een reünie tussen een speler en zijn stad?"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen