Kuyt keert voor zijn stage terug bij oude club Quick Boys

18 juni 2017, 18:20

Dirk Kuyt keert voor even terug bij zijn oude club Quick Boys. De oud-aanvaller wil de UEFA A-licentie behalen en als onderdeel van de trainerscursus gaat hij stage lopen bij de club uit Katwijk. Daarnaast gaat hij na de zomer meetrainen om af te bouwen.

Volgens manager Gert Aandewiel is het niet de bedoeling dat Kuyt wedstrijden gaat spelen in het eerste van Quick Boys. Tegenover Voetbal in de Bollenstreek laat hij weten dat de voormalig Feyenoorder voor zijn UEFA A-licentie wil gaan. "Dat is precies het niveau waarop Quick Boys nu speelt. Hij zal bij ons de cursus gaan doorlopen, aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden en natuurlijk zijn lessen volgen bij de KNVB. Dirk is nu nog op vakantie en als hij terug is, zullen we rustig alles gaan bespreken hoe we het gaan doen."

Ook zal Kuyt met het eerste elftal mee gaan trainen. "Hij zal gaan aftrainen zoals bijna alle profs dat doen. Hij zal bij onze A-selectie aansluiten en gaan meetrainen. Dirk hoeft niet perse zaterdag zelf te voetballen om van waarde te zijn", aldus Aandewiel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen