Bookmaker: Chili favoriet op Confed Cup, Ronaldo topscorer

19 juni 2017, 12:23

Komende zaterdag start in Rusland de Confederations Cup, het toernooi dat traditioneel een jaar voor het WK gespeeld wordt en als generale repetitie geldt voor de organisator van de mondiale titelstrijd. De beste online casino's en hun bookmakers bieden in aanloop naar het toernooi weer een breed scala aan weddenschappen aan. Wij halen er een paar leuke uit.

Van de openingswedstrijd Rusland – Nieuw-Zeeland in het Krestovsky Stadium van zaterdag tot de finale op 2 juli in de Otkrytiye Arena: de NOS zendt alle wedstrijden uit (uitzendschema). Hoe komt het deelnemersveld van de Confederations Cup eigenlijk tot stand? Het toernooi biedt simpelweg toegang aan het organiserende land, de wereldkampioen en de kampioenen van de zes continenten.

Groep A

Rusland (Organisator)

Nieuw-Zeeland (OFC Nations Cup)

Portugal (Europees Kampioen)

Mexico (CONCACAF Cup 2015)

Groep B

Duitsland (Wereldkampioen 2014)

Chili (Copa América 2015)

Kameroen (Africa Cup)

Australië (AFC Asian Cup 2015)

Groepsduels

Confederations Cup
voetbal

voetbal]}Gastland Rusland bijt het spits zaterdag af tegen Nieuw-Zeeland, maar zondag zijn de wedstrijden waar veel liefhebbers naar uitkijken. Portugal neemt het met Ronaldo op tegen Mexico. Aan de zijde van Mexico doen Andrés Guardado en de naar AS Roma vertrokken Héctor Moreno mee. PSV-fans hopen dat Hirving Lozano binnen de lijnen komt, aangezien deze linksbuiten in verband gebracht wordt met de club uit Eindhoven. 

• Winst Portugal: 2,10 keer je inzet

• Winst Mexico: 3,70 keer je inzet

Na deze wedstrijd nemen Kameroen en Chili het tegen elkaar op. Bij Kameroen is Andre Onana vermoedelijk tweede keus, waardoor de Ajax-keeper waarschijnlijk niet oog in oog komt te staan met de Chileense topper Alexis Sanchéz. Onana beleefde een teleurstellende generale tegen Colombia - hij kreeg er vier om zijn oren – waardoor het de vraag is of hij zal keepen. Chili verloor overigens ook haar laatste oefenduel, met 3-2 van Roemenië.

• Winst Kameroen: 5,75 keer je inzet

• Winst Chili: 1,60 keer je inzet

Confederations Cup

Confederations Cup

Favoriet Confederations Cup 2017

Chili, de huidige nummer vier van de FIFA wereldranglijst, is volgens de bookmaker de favoriet voor de eindzege, kort daarop gevolgd door Portugal en Duitsland. Duitsland deed al drie keer eerder mee, maar kwam nooit verder dan brons (één keer). Voor alle drie geldt dat je bij bookmakers quotes van rond de 3,5 krijgt.

Spelers in de schijnwerpers

Cristiano Ronaldo topscorer van het toernooi: 2,5 keer je inzet

• Alexis Sanchez topscorer van het toernooi: 5 keer je inzet

Bijzondere weddenschappen

Er zijn veel leuke toernooiweddenschappen te vinden, die iedere wedstrijd spannend kunnen maken. Als de openingsgoal van het toernooi uit een directe vrije trap gemaakt wordt, krijg je 19 keer je inzet. Een eigen goal? 23 keer je inzet terug.

In totaal worden er 16 duels gespeeld. Worden er zes of meer penalty's gescoord, dan krijg je 23 keer je inzet terug. Dit is uiteraard zonder de penalty's om een winnaar aan te wijzen. Vallen er geen eigen goals in het toernooi? Ruim vier keer je inzet terug. Een verhitte discussie langs de lijn en een coach die naar de tribune gestuurd wordt? Als je zes een mooie quote vindt, dan  heb je een bet. En dan de laatste voor nu: 101 keer je inzet als iemand vanuit de middencirkel een goal maakt.

Afijn: behalve de standaard weddenschappen kan je er met redelijk afwijkende situaties ook een leuk toernooi van maken.

[photo,102770,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen