Gemeente Den Haag keurt opnieuw begroting ADO af

16 juni 2017, 16:25

De gemeente Den Haag heeft nog altijd de conceptbegroting van ADO Den Haag niet goedgekeurd. De club leverde voor de zesde keer een voorstel in voor het komende eredivisieseizoen, maar zag ook dat afgekeurd worden. 

De clubs in de Eredivisie moesten voor 15 juni middernacht een sluitende begroting indienen bij de KNVB om een licentie te krijgen voor komend seizoen. Doordat de gemeente en ADO Den Haag nog altijd geen overeenstemming hebben bereikt, slaagde de club daar dus niet in. Een woordvoerder van de gemeente Den Haag bevestigde tegenover de NOS dat ook het zesde voorstel van de club is afgewezen. Waarom ook deze begroting werd afgewezen, wilde hij niet naar buiten brengen.

ADO Den Haag zou eventueel zonder toestemming van de gemeente een begroting aan kunnen leveren bij de licentiecommissie van de KNVB. Maar de club wilde niet zeggen of dat ook gaat gebeuren. Bij ADO is het de laatste tijd sowieso erg onrustig. Afgelopen week stapten Wim Deetman en Martin Jol nog uit de raad van commissarissen omdat ze het idee hadden niet betrokken te worden bij belangrijke besluiten. Deetman zat namens de gemeente in de rvc.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen