Hasselbaink blij met Israël: "Nederland of België kon ook"

18 juni 2017, 21:44

Nigel Hasselbaink verruilde onlangs Excelsior voor de Israëlische club Ironi Kiryat Shmona. De aanvaller tekende een contract voor drie jaar en geeft aan dat het een weloverwogen keuze was. Hij had namelijk ook in Nederland kunnen blijven of in België kunnen gaan spelen.

Hasselbaink was na een bezoek aan de club overuigd van zijn keuze. "Ze hebben me benaderd via mijn zaakwaarnemer en daarna hebben we een paar gesprekken gehad. We zijn daar ook nog geweest en het was top. Ze deden een goede aanbieding en uiteindelijk is het allemaal best snel gegaan", zegt hij in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller geeft toe dat de goede aanbieding één van de redenen was voor zijn keuze. "Dat speelt zeker mee. Het was een aanbieding waar ik in principe geen nee tegen kon zeggen. Maar het is een club die voor de prijzen speelt, ze wonnen afgelopen jaar de beker. Dus sportief zit het ook goed", benadrukt Hasselbaink, die zegt meerdere aanbiedingen te hebben gehad. "Ik had ook aanbiedingen uit Nederland en België, maar ik koos voor Israël."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen