Feyenoord lijkt goede kans te maken op komst Boëtius

19 juni 2017, 08:06

Waar er vorig jaar zomer vooral rust heerste bij Feyenoord in de transferperiode, zal dat de komende tijd vermoedelijk anders zijn. Omdat de Rotterdammers klaar willen zijn voor de Champions League, Eljero Elia in ieder geval al vertrokken is en ook de toekomst van Steven Berghuis onzeker is, zal er geïnvesteerd moeten worden in de spelersgroep. Het ligt in de lijn der verwachting dat Jean-Paul Boëtius in ieder geval zal worden teruggehaald.

Boëtius moet één van de drie of vier aanwinsten van Feyenoord worden. De Telegraaf stelt dat de Rotterdammers vandaag (maandag) met FC Basel starten aan de onderhandelingen over de vleugelaanvaller. Omdat Boëtius uit Zwitserland mag vertrekken, hoeft hij geen miljoenenbedrag te kosten. Dat geldt wel voor andere transfertargets van Feyenoord, zoals Sofyan Amrabat en Ola John. Boëtius speelde tussen 2012 en 2014 in de hoofdmacht van de Rotterdammers, waar hij sinds 2000 al in de jeugdopleiding zat. Hij werd de tweede helft van het afgelopen seizoen verhuurd aan Racing Genk.

Mochten er fans van Feyenoord dromen van een rentree van Robin van Persie: dit wordt een lastig verhaal, vanwege het financiële plaatje. Hoewel de aanvaller absoluut welkom is in De Kuip, zal Fenerbahçe hem niet zomaar laten gaan en kan Feyenoord hem vermoedelijk niet het gewenste salaris bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen