Krul: "FC Utrecht speelt normaal gesproken tegen Valletta"

19 juni 2017, 21:59

André Krul maakte in 2012 de overstap van FC Utrecht naar Valletta FC, waar hij slechts vier wedstrijden keepte. De doelman zag maandag tijdens de loting van de Europa League dat zijn twee oud-werkgevers mogelijk tegen elkaar zullen uitkomen in de tweede voorronde.

"FC Utrecht speelt normaal gesproken in de tweede voorronde van de Europa League tegen Valletta FC", stelt de momenteel clubloze keeper tegenover RTV Utrecht. "Toen ik bij Valletta speelde, speelden we in de voorronde van de Champions League tegen een club uit Andorra. Thuis wonnen we met 8-0, uit met 1-0. Ik denk dat het niveau van San Marino vergelijkbaar is met Andorra."

Volgens Krul zal Valetta niet worden weggevaagd door Utrecht. "Ik denk een beetje vergelijkbaar met een club als Sparta, dus onderin de Eredivisie, bovenin de Jupiler League. Als Utrecht de vorm vasthoudt van het afgelopen half jaar zijn ze favoriet. Maar ze moeten natuurlijk wel oppassen dat ze niet zo'n zeperd oplopen als in het laatste Europese avontuur, toen ze eruit vlogen tegen een club uit Luxemburg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen