Roda-zoektocht afgerond: Molenaar nieuwe hoofdcoach

21 juni 2017, 16:57   Bijgewerkt: 21 juni 2017, 17:15

Woensdagmiddag is bekend geworden wie er komend seizoen voor de groep staat bij de Roda JC. De club uit Limburg die afgelopen seizoen met pijn en moeite lijfsbehoud in de Eredivisie realiseerde, gaat in zee met Robert Molenaar. Hij maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor één jaar bij Roda, waar hij Yannis Anastasiou zal opvolgen. 

Roda heeft echter wel de optie om het contract met een seizoen te verlengen. De 48-jarige oefenmeester was de afgelopen twee seizoenen de hoofdtrainer van Volendam, maar werd eind april uit zijn functie geheven. De club vond dat er een impuls nodig was om het seizoen goed af te kunnen sluiten. Molenaar heeft ondanks zijn ontslag in Volendam nu dus toch een mooie kans gekregen, aangezien hij voor het eerst tijdens zijn trainersloopbaan werkzaam gaat zijn in de Eredivisie.

Technisch directeur Harm van Veldhoven is blij de komst van Molenaar, die donderdag officieel zal worden gepresenteerd. "In de zoektocht naar een geschikte hoofdtrainer zijn we na een zorgvuldig proces uitgekomen bij Robert", legt hij uit. "Zijn komst betekent voor ons de gewenste invulling voor de positie van hoofdtrainer. Het is een Nederlandse coach die het Nederlands voetbal kent en die door de jaren heen al de nodige ervaring heeft opgebouwd als speler en als trainer. Wij zijn erg blij dat hij voor ons gekozen heeft want het is een trainer die past binnen onze visie en filosofie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen