Zulte Waregem haalt twee aanwinsten op bij Anderlecht

21 juni 2017, 18:06

In België hebben Zulte Waregem en kampioen Anderlecht woensdag zaken gedaan. Zulte meldt dat het twee spelers van de Belgische topclub heeft overgenomen, te weten Michaël Heylen en Aaron Leya Iseka. Heylen heeft voor drie seizoenen getekend bij Zulte, terwijl Iseka voor een seizoen gehuurd wordt.

De 23-jarige Heylen speelde sinds zijn veertiende bij Anderlecht, maar wist nooit een vaste waarde te worden in het eerste elftal. Daarom trekt hij nu naar Zulte Waregem, waar zijn kans op speeltijd groter is. "Met deze transfer sluit ik een fantastisch hoofdstuk bij Anderlecht af. Tegelijkertijd is dit de start van een nieuw en hopelijk nog mooier hoofdstuk in mijn nog jonge carrière", reageert de verdediger.

Aaron Leya Iseka bewandelt dezelfde weg als Heylen, maar blijft in tegenstelling tot zijn ploeggenoot maar één seizoen bij Zulte. "Zulte Waregem is een club die het potentieel van jongeren weet te benutten. Mentaal voelt het enorm goed om hier mijn carrière voort te kunnen zetten. Ik wil een goed seizoen draaien en mijn stempel drukken om zo hoog mogelijk te eindigen", zegt de negentienjarige aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen