Barça-directeur belooft spektakel op transfermarkt

22 juni 2017, 10:43

Als we technisch directeur Robert Fernández moeten geloven, dan ziet FC Barcelona een hete transferzomer tegemoet. De 'td' van Barça verzekert dat het allesbehalve rustig zal zijn in Camp Nou, waar vermoedelijk diverse grote aanwinsten gepresenteerd zullen worden.

"We hebben veel informatie verzameld en er is veel werk gaande achter de schermen", zegt Fernández in het clubmagazine van Barcelona. "Het spreekt voor zich dat we de ploeg gaan versterken op de benodigde posities en dat er grote namen worden aangetrokken. Het grootste probleem is onze eigen grandeur: veel goede spelers willen hier niet komen, omdat ze denken dat ze niet veel speeltijd kunnen krijgen."

"Toch zijn wij erg blij met de spelers die afgelopen jaar bij ons getekend hebben, omdat we denken dat zij dit jaar grote stappen zullen zetten", vervolgt Fernández. Barça haalde vorig jaar zomer zes spelers aan boord, maar slaagde er niet in om kampioen te worden en de Champions League-finale te bereiken. Deze zomer worden spelers als Héctor Bellerin, Marco Verratti en Ousmane Dembélé genoemd als mogelijke aanwinsten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen