PEC Zwolle haalt met Koppers gewenste linksback binnen

23 juni 2017, 18:19

PEC Zwolle heeft met Dico Koppers de gewenste linksback binnen. De club maakt vrijdag bekend dat de verdediger transfervrij de overstap maakt van Willem II. De 25-jarige Koppers zet zijn handtekening onder een verbintenis van twee jaar.

Door het vertrek van Django Warmerdam en Calvin Verdon was PEC Zwolle hard op zoek naar een nieuwe linksback. Koppers was na het aflopen van zijn contract bij Willem II transfervrij. Hij tekende vrijdag voor twee jaar bij PEC. "Ik ben blij dat het gelukt is, om nog voor de start van de oefencampagne, Dico te contracteren. Met hem binden we een talentvolle verdediger aan ons, die niet schroomt om de aanval te zoeken als de mogelijkheid daarvoor ontstaat. Dico past dan ook in onze gewenste speelwijze en beschikt tevens over veel Eredivisie-ervaring", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite.

Koppers kwam eerder uit voor FC Twente, ADO Den Haag en Ajax. De verdediger is alweer de vijfde zomeraankoop van PEC Zwolle. Eerder werden Erik Bakker, Diederik Boer, Younes Namli en Piotr Parzyszek gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen