PEC-transfers stemmen Van 't Schip tevreden: "Selectie op peil"

24 juni 2017, 21:22

John van 't Schip is tevreden met de versterkingen voor PEC Zwolle. Tot dusver kwamen vijf spelers naar de Hanzestad. Mogelijk volgen er meer, gaf Van 't Schip zelf aan. Hij leidde zaterdag de eerste training van zijn nieuwe werkgever.

Erik Bakker (SC Cambuur), Younes Namli (sc Heerenveen), Diederik Boer (Ajax), Piotr Parzyszek (De Graafschap) en Dico Koppers (Willem II) zijn de aanwinsten voor PEC. "Wij denken dat we de selectie goed op peil hebben", zegt Van 't Schip tegen FOX Sports. "Nu is het een kwestie van trainen en dingen duidelijk maken aan de groep. De jongens krijgen de tijd om zich aan te passen. Het zijn jongens die allemaal een verleden hebben in Nederland, dus er spelen geen zaken van een nieuwe taal aanleren of wat dan ook."

Van 't Schip kan niet beleoven dat PEC het bij deze transferactiviteiten houdt. "Er kunnen dingen gebeuren tot aan eind augustus, zoals spelers die weggaan. Ook kijken we of we ons op één of twee posities kunnen versterken. Maar voor het grootste gedeelte is onze selectie ingevuld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen