Bizot kijkt uit naar seizoen met AZ: "Gekomen om te spelen"

25 juni 2017, 19:58

Marco Bizot trainde zondag voor het eerst mee met zijn nieuwe club AZ. De doelman, die met rugnummer 1 aan de oefensessie begon, zegt veel zin te hebben in het nieuwe seizoen en noemt plaatsing voor de Europa League alvast als doel. 

Met een goed gevoel reisde Bizot zondagochtend naar Alkmaar. "De eerste training bij een nieuwe club is altijd spannend, maar altijd leuk. Het gaat uitstekend met me, van de kleine blessure die ik een paar maanden terug opliep heb ik geen last meer", vertelt de doelman aan AZ TV. Bizot begon met rugnummer 1 aan de training. "Maar dat zegt me niets. Je moet altijd goed je best doen en dan is het aan de trainer. Ik ben hier gekomen om te spelen."

Het doel is in ieder geval duidelijk voor het komende seizoen. "Ik heb AZ de laatste tijd op de voet gevolgd. Ik had natuurlijk gehoopt dat ze Europa in gingen, maar dat is helaas net niet gelukt. Maar wat niet is kan nog komen. We gaan er weer voor. Europa is altijd geweldig om mee te maken. De ervaring is voor zo'n jong team altijd fantastisch. We gaan er volle bak voor strijden. Ik ben er zeker klaar voor", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen