Nog geen Karsdorp-akkoord, maar Roma houdt vertrouwen

26 juni 2017, 07:58

Er gloort een transfer naar AS Roma aan de horizon voor Rick Karsdorp, maar tijdens de eerste onderhandelingsgesprekken tussen Feyenoord en de Italiaanse grootmacht is er nog geen akkoord ontstaan. Mauro Baldissoni en Monchi, de algemeen en technisch directeur van de Romeinen, hebben op Nederlandse bodem nog geen overeenkomst kunnen ontfutselen.

Monchi en Baldissoni waren zondag in Nederland, maar zijn zonder deal met Feyenoord over Karsdorp teruggekeerd naar de Italiaanse hoofdstad. Het verschil tussen vraag en aanbod was naar verluidt 3 miljoen euro: 16 versus 19 miljoen. Mede door dit verschil houden de Giallorossi vertrouwen in de komst van de 22-jarige rechtsback, die zelf volgens onder meer De Telegraaf al nagenoeg met Roma rond is over een contract.

"Het was slechts één van de vele gesprekken. We leren elkaar net kennen en zijn de dialoog gestart, omdat we elkaar pas voor het eerst zagen", zegt Baldissoni tegen Pagine Romaniste, dat de Roma-directeur vroeg wanneer Karsdorp gaat tekenen. "Binnenkort. Het is pas 25 juni", luidde de reactie.

Karsdorp, die nog tot medio 2021 onder contract staat bij Feyenoord, geniet zelf nog van zijn vakantie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen