Vd Brom content: "We gaan het met deze gasten doen"

26 juni 2017, 11:16

Omdat John van den Brom denkt dat hij met zijn huidige selectie voor spektakel kan zorgen op de velden, hoeven we in Alkmaar weinig spektakel te verwachten op de transfermarkt. De Noord-Hollanders zijn tevreden met de huidige spelersgroep, waarin Marco Bizot het enige nieuwe gezicht is.

Voor de camera van AZ TV blikt Van den Brom vooruit op het nieuwe seizoen. "Het afgelopen seizoen kende een waardeloos einde voor ons. Dat neem je dan wel mee in je vakantie. Maar hoe dichter je naar het nieuwe seizoen toewerkt, hoe meer zin je krijgt. Het is lekker om weer te beginnen. We hebben ruim de tijd om toe te werken naar een vaste ploeg en uiteindelijk weer beter voor de dag te komen dan vorig jaar. Dat is voor ons een mooie opdracht. Een mooie doelstelling."

De selectie van AZ kent tot dusver weinig wijzigingen. Bizot kwam erbij, terwijl Tim Krul, Mattias Johansson en Fernando Lewis vertrokken zijn. Daar komt Sergio Rochet waarschijnlijk nog bij. "We wisten dat er weinig zou gebeuren en Marco hebben we al snel binnengehaald. We hebben de groep aardig bij elkaar gehouden en gaan het met deze gasten doen. Je hoeft niet veel te verwachten van ons, omdat we tevreden zijn met de jongens die we hebben. Daar kunnen we mee verder. Alleen daarom zijn we al beter, omdat die jongens bij elkaar blijven."

De toekomst van AZ ziet er rooskleurig uit, als we Van den Brom moeten geloven. "De jongens hebben zich goed ontwikkeld, zeker de spelers uit de eigen opleiding We zijn verder dan vorig seizoen. We willen vooral in de thuiswedstrijden beter voor de dag komen. Het moet leuker worden. Voor mij, maar ook zeker voor de supporters. Wat dat betreft hebben we in de play-offs goede wedstrijden gespeeld, alleen de laatste niet. Wij kunnen met deze selectie voor heel wat spektakel zorgen", aldus Van den Brom.

Vorig seizoen greep AZ in de play-offs ondanks een 3-0 thuiszege op FC Utrecht naast Europees voetbal, omdat er in Utrecht verloren werd na penalty's.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen